MICROTERRAZZO

 

Ukupno 70 kombinacija proizvoda, pet kolekcija, tri veličine zrna, 120 različitih tonova cementa Cement Design palete boja zajedno s 980 tonova iz NCS karte boja sastavni su dio ove svestrane kolekcije u kojoj se stapaju umjetnosti i ljepota.

 
MICROTERRAZZO

Veneziana
Što je Microterrazzo Veneziana? Inspiraciju pronašao u palačama i rezidencijama buržoazije petnaestog stoljeća u Veneciji. Originalni terrazzo ima svoju najvjerniju verziju u Veneziani proizvodu Cement Designa. Sastavljen od mješavine mramora, cementa, 18 vrsti recikliranih obojenih kristala (Crystal, Topaz, Colours, Green, Blue i Glint) te bisera, ovaj premaz sjaji posebnim sjajem. Namijenjena je za vertikalne i horizontalne površine u interijeru i eksterijeru.

MICROTERRAZZO Veneziana

MICROTERRAZZO Veneziana

MICROTERRAZZO

Pietra
Što je Microterrazzo Pietra? Ova mješavina sastoji se od 21 selekcije prirodnog kamena i cementa a može ga se dobiti u tri granulacije i 7 boja (Granitna, Mramorna, Crna, Siva, Crvena, Bež i Bijela). Namijenjena je za vertikalne i horizontalne površine u interijeru i eksterijeru. Ovom kolekcijom Terrazza, Cement Design pomiče svestrani terrazzo u naš trenutni kontekst inspiriran geometrijskom apstrakcijom i kozmopolitskom suštinom stvarajući funkcionalna okruženja.

MICROTERRAZZO Pietra

MICROTERRAZZO Pietra

MICROTERRAZZO

Murano
Što je Microterrazzo Murano? Ova mješavina sastoji se od 14 originalnih recikliranih Murano staklenih proizvoda i cementa a može ga se dobiti u dvije granulacije i 7 boja (Ruby, Emerald, Ultramar, Lilac, Golden, Peacock i Honey). Za unutarnje i vanjske horizontalne i vertikalne površine. Između klasičnog i romantičnog talijanskog stila, Murano kolekcija Microterrazzo odaje počast muranskom staklu u savršenoj fuziji s plemenitim materijalima, poput zlata i srebra. Riječ je o premazu koji u istom omjeru zrači sjajem i elegancijom.

MICROTERRAZZO Murano

MICROTERRAZZO Murano

MICROTERRAZZO

MateOva mješavina sastoji se od 14 vrsti recikliranih mat pločica kristala i cementa a može ga se dobiti u dvije granulacije i 7 boja (Citric, Milk, Dark, Marine, Pistachio, Blood i Lemon). Za unutarnje i vanjske horizontalne i vertikalne površine.
Mješavina nježnosti i prepoznatljivosti, Mate kolekcija Microterrazzo objedinjuje izbor pastelnih boja s mat završnom obradom. Zbog ovog savršenog spoja svaka površina ima svoj šarmantni i suptilni završetak.

MICROTERRAZZO Mate

MICROTERRAZZO Mate

COLECCION-MATE-PISTACHIO-8MM
COLECCION MATE MARINE 4MM
COLECCION MATE LEMON 4MM
COLECCION MATE DARK 8MM
COLECCION MATE CITRIC 8MM
MICROTERRAZZO

FluorOva mješavina sastoji se od 4 vrste luminescentnih kristala i cementa a može ga se dobiti u dvije granulacije i 2 boje (Kryptonite i Azurite). Za unutarnje i vanjske horizontalne i vertikalne površine.
Cement Design je ispred trendova dizajna interijera s ovim nevjerojatnim premazom koji spaja ljepotu microterrazza sa zadivljujućim učinkom fotoluminiscencije. Nakon punjenja svijetlom, svijetli u mraku dajući beskonačne dekorativne mogućnosti.

MICROTERRAZZO Fluor

MICROTERRAZZO Fluor